Palvelut ja hinnastot

Helsingin Fysioterapiaklinikan palvelut

Fysioterapia Helsingin Fysioterapiaklinikalla perustuu ratkaisukeskeiseen lähestymistapaan. Ratkaisukeskeisyyden menetelmänä käytämme kliinisen päättelyn prosessia. Kun haastattelemme sinut, tarkoituksena on saada selville, minkälainen ongelmasi on ja mitä odotuksia sinulla on fysioterapian suhteen. Haastattelussa kartoitamme sinun kehollisten kokemustesi lisäksi ongelman vaikutukset päivittäiseen elämääsi ja ne merkitykset joita sinä tilanteellesi annat.

Ensikäynti

Fysioterapian ensikäynti pitää sisällään perusteellisen fysioterapeuttisen alkututkimuksen, ongelman luokittelun, intervention suunnittelun, intervention aloituksen ja sen vaikutuksen arvioinnin soveltuvilta osin. Ensikäynnin rakenne perustuu kliinisen päättelyn prosessille. Jukka Kangas pitää myös fysioterapeutin suoravastaanottoa.

Katso hinnat

Master therapist

Fysioterapeutin suoravastaanotto

120€

Master therapist

110€

Senior therapist

95€

Therapist

80€

Fysioterapiakäynti

Fysioterapiakäynnillä arvioidaan muutos suhteessa edelliseen käyntiin ja edistyminen suhteessa asetettuihin tavoitteisiin. Fysioterapia-interventiota toteutetaan tarkoituksenmukaisilla fysioterapian, manuaalisen terapian ja terapeuttisen harjoittamisen menetelmillä. Jokaisella käynnillä arvioidaan valittujen menetelmien soveltuvuus ja vaikuttavuus.

Katso hinnat

Master therapist

100€

Senior therapist

85€

Therapist

70€

Konsultaatio

Konsultaatiokäynti on kestoltaan lyhyempi. Se soveltuu fysioterapiakäynniksi kuntoutuksen loppupuolella, kun tarkoitus on arvioida prosessin edistymistä ja päivittää toimenpiteet. Toisaalta se soveltuu tilanteeseen, missä henkilö haluaa kontrolloida, että kuntoutumisen hyödyt ovat säilyneet.

Katso hinnat

Master therapist

90€

Senior therapist

75€

Therapist

60€

Sisäinen konsultaatio

Sisäisessä konsultaatiossa kuntoutuksesta vastaava fysioterapeutti pyytää neuvonantoa kollegalta fysioterapiakäynnin aikana ja käynnin toimenpiteet tehdään yhteistyönä.

Katso hinnat

Hinta on fysioterapiakäynti + 25€

Terapeuttinen valmennus

Terapeuttinen valmennus on suunnattu ensisijaisesti aktiiviliikkujille ja/tai urheilijalle ja hänen valmentajalleen yhteistyökäynniksi. Käynnin tarkoituksena on integroida fysioterapia osaksi valmentautumista ja lajiharjoittelua. Käynnin kesto sovitaan aina tilanteen mukaan, mutta se on vähintään kaksi tuntia.

Katso hinnat

Alkaen 250€