Henkilökunta

Jukka Kangas

Vastaava fysioterapeutti, Master therapist

Jukan ajanvaraus vain puhelimitse numerosta 020 7798 730.

Satu Ahonen

Fysioterapeutti, Senior therapist

Olen työskennellyt fysioterapeuttina 17 vuotta, joista 9 vuotta olen työskennellyt aktiivisesti tuki- ja liikuntaelinpuolella. Minulla on myös laaja kokemus pre- ja postoperatiivisesta kuntoutuksesta sekä traumakuntoutuksesta. Kipupotilaat ovat olleet myös yksi erityiskiinnostuksen kohteeni. Fysioterapiassa katson ihmistä kokonaisuutena ja haluan selvittää ongelmien syyt ja seuraukset. Fysioterapian sisältö arvioidaan aina yksilöllisesti ja tavoitteet asetetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Itselläni on koripallo- ja uintitausta, joista molemmista myös alkeistason valmentajataustaa. Lisäksi olen erikoistunut neurologiseen kuntoutukseen ja työskennellyt vaikeavammaisten ja pitkäaikaissairaiden kuntoutuksessa 17 vuoden ajan. Erityiskiinnostuksen kohteena on ollut neurologisten kuntoutujien tuki- ja liikuntaelinongelmat sekä erilaisten kiputilojen hoito.

Suvi Kangas

Fysioterapeutti, Senior therapist

Jani Lehtonen

Fysioterapeutti, Senior therapist

Vahvuuteni fysioterapeuttina on erilaiset tuki- ja liikuntaelinten kiputilat sekä erityisesti olkapään ja kyynärpään alueen ongelmat. Olen erikoistunut Maitland -konseptiin ja käytän työssäni erilaisia manuaalisia hoitotekniikoita. Yhteistyössä asiakkaan kanssa pyrin löytämään parhaan tavan tukea kuntoutumista ja ratkoa siihen liittyviä ongelmia. Teen aktiivisesti yhteistyötä suomalaisten huippukeihäänheittäjien kanssa. Mielenkiinnon kohteena on myös muut heittolajit ja erilaiset mailapelit.

Emmi Kivistö

Fysioterapeutti, therapist

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja ammattivalmentaja. Fysioterapeuttina olen työskennellyt pääasiassa tuki- ja liikuntaelinfysioterapian sekä lantionpohjan fysioterapian parissa. Tätä ennen toimin kilpaluistelijoiden valmentajana seitsemän vuotta.

Maaria Lähdemaa

Fysioterapeutti, therapist

• Valmistunut Lahden Ammattikorkeakoulusta 2017 • Yläraajan akuutit kiputilat (4 op) 2017 • Selkärangan manuaalinen tutkiminen ja hoito (c-kurssit) (SOMTY) 2018 Olen kiinnostunut erityisesti työikäisten tuki- ja liikuntaelinongelmien kuntoutuksesta. Tarkoitukseni onkin kuluvan vuoden aikana kouluttautua lisää tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan.

Miika Aulio

eMBA, toimitusjohtaja